Heidi Vuorela

Heidi är en 29 årig träningsguru. Hon har finska rötter men bor i södra sverige där hon tränar och jobbar som personlig tränare.

Med sitt sockersöta ansikte och sin kropp stöpt ur formen för grekiska gudar har hon genom åren haft flera bloggar på olika sidor men det verkar i dagsläget som att hennes huvudsakliga blogg på heidivuorela.com är inaktiv och att domänen har gått ut vilket innebär att hon måste förnya den snarast för att vara säker på att behålla domännamnet och kunna fortsätta blogga där.

De som följt hennes alla bloggar har förstått att hon tidigare i livet kämpat mot ätstörningar som hon med sin otroliga kraft och viljestyrka övervunnit och nu på senare år tagit total kontroll över situationen och lever nu ett starkt och hälsosamt liv.

I början av hennes träningskarriär ställde hon upp i olika fitnesstävlingar med blandat resultat. Minnet säger att hon fick avdrag i någon av dessa fitnesstävlingar för att hon var ”för hård” alltså att hon var för bra deffad och hade lite för mycket muskler för att platsa i en fitnesstävling. Hon har på senare tid, efter att ha tränat stenhårt och lagt på sig massvis med muskelmassa bestämt sig för att börja tävla i body building istället. Hennes första tävling i body building skulle hållas någon gång under våren eller sommaren 2014 men efter en olycka på jobbet då hon skar sig allvarligt i handen så kan hon tvingas avstå från den tävlingen då det är svårt att gå in i deff och hårdträning med en så pass skadad hand som kräver rehab.

Överlag verkar Heidi vara en riktigt bra och duktig tjej. Hon verkar oerhört målmedveten med sin träning och man behöver inte titta många sekunder på henne för att förstå att hon vet vad hon pratar om. Hennes otroliga träningsrestultat har också resulterat i att det skvallras om henne på nätet och somliga hävar att hon inte tränar rent. Heidi har bemött dessa påståenden och insisterat på att hon visst tränar naturligt och att de som klagar gör det i egenskap av att de inte kan tro att benhård diciplin kombinerat med bra kost- och sovvanor och hård träning kan ge fantastiska resultat.

Fröken Vuorela verkar även ha smak för tatueringar och rock n’roll och gillar man träning, tatueringar och rock så ska man absolut titta in hennes blogg.

Det tar oss till nästa punkt. Det verkar som att Heidi i dagsläget inte har någon aktiv blogg då hennes heidivuorela.com är inaktiv. Hon har även avslutat sina bloggar både på myshowroom.se och aldrigvila.se. Vi hoppas innerligt att Heidi snart tar sig tillbaka till bloggvärlden och delar med sig till oss vanliga dödliga om hennes träning, kost och vardag. Vi vill även passa på att önska henne all lycka i framtiden med träningen och privatlivet. Hon är en stor inspirationskälla och en riktig one of a kind.