Stellan Ekman

Stellan Ekman är en riktigt företagsam bloggare. Stellan bloggar om stryktips och andra spel kopplat till Svenska Spel. Hans huvudsakliga förtjänst är att han samlar tips från olika stryktips-experter. Till dessa hör Svenska Spels egen expert, Bermudabenny, Sportbladet, Sydsvenskan, Expressen med flera. Även Betssons 1×2 sammanställer Stellan Ekman tips för. Ola Andersson som är talesperson för Betsson syns som tipsare på Stellanekman.com.

Stellan Ekman har också skrivit en annan blogg med tema aktier. Stellan presenterar sin aktieblogg med följande rader på stellanekman.com:

De senaste åren har jag arbetat på en strategi för att bygga upp en högavkastande aktieportfölj. En portfölj som slår index. Ja inte bara slår index… helst skall den slå index med råge (över tid). Som investerare/aktiesparare behöver man ha tydliga regler, tålamod och disciplin. Som ett led i min målsättning att nå miljonerna har jag studerat de stora mästarna. Men å andra sidan, säg den aktieintresserade som inte har gjort det…

Stellan Ekman är också författare och har skrivit tre böcker. Den svarta kameleonten gavs ut 2010, Den odräglige turisten gavs ut 2011 och Summan av illusionen gavs ut även den 2011. Den fattige miljonären är Stellans fjärde bokprojekt och ska handla om långsiktig fundamental aktieanalys.