Uffes Spelblogg

Hos Uffes spelblogg hittar du allt som rör sport och spel. Vi vet inte mycket om Uffe annat än att det är hans namn samt att han gillar spel, öl och soffläge. Hans favoritlag är Boston Bruins och han spelar helst på Betsafe. I hans blogg skriver han i första hand om aktuella sporthändelser och han slänger ibland in lite speltips och liknande förslag även om han i huvudsak mest verkar skriva av sig om sport.

Efter att ha läst några inlägg av Uffe så verkar han ha en ganska bred och djup kunskap inom de flesta populära sporter. Hans blogg är hyffsat ny och det finns i dagsläget inte så väldigt många inlägg men de som finns är klart läsvärda och rätt roliga. Uppdateringsfrekvensen är ganska hög också så det kan vara en bra sida att återkomma till ett par gånger i veckan. Det är alltså inte som de där fjortisbloggarna där nån blond barbie lägger upp 8 inlägg per dag om vad hon ätit, vilket färg hennes trosor har och hur baaa ute är man inte om man har conversepjucks lixom ba döööh.

Med fokus på kvalitet över kvantitet har Uffes spelblogg fått plats bland våra rekommendationer. Hans bitska ton, djupa kunskap kombinerat med att han inte verkar ha några pojkdrömmar om att bli årets blogg-prins och få gå på releaseparty med BlondinBella och Kissies gör att hans blogg inte framtvingar ögoncancer utan faktiskt är riktigt bra. Bara att bookmarka Uffes spelblogg och se fram emot roliga och potentiellt lukrativa inlägg.